Skip to Content

توصیه های افطاری

توصـيـه‌هـاي افـطـاري

1.وعده افطار، معادل همان وعده صبحانه‌اي است که در روزهاي عادي مي‌خورديد؛ پس بهتر است به حضور تمام ‌گروه‌هاي غذايي در اين وعده غذايي‌تان توجه كنيد.

2.روزه‌تان را مي‌توانيد با يك استكان شير گرم يا چاي كمرنگ و 2 عدد خرما يا يك قاشق غذاخوري عسل (طبيعي) باز كنيد.

3.مي‌توانيد چند برش نان سنگك را همراه با 45 گرم پنير و چند برش گوجه‌فرنگي و خيار و يك عدد گردو در اين وعده ميل كنيد و البته مي‌توانيد پنيرتان را از قبل با گردو يا ساير مغزها و سبزيجات معطر مخلوط كرده و طعم‌دار كنيد.

4.انواع سوپ‌هاي سبك مانند سوپ شير نيز انتخاب مناسبي براي وعده افطاري هستند؛ البته در خوردن آنها زياده‌روي نكنيد تا حجم معده‌تان پر نشود و اشتهايتان براي خوردن ساير غذاها از ميان نرود.

5.اگر احساس سنگيني يا دل‌درد كرديد، كمي ‌صبر كنيد و سپس كاسه‌اي ماست كه با كمي ‌جوانه‌گندم و پودرمغزها (مانند مغز‌پسته، بادام و كنجد) مخلوط کرده‌ايد، ميل كنيد. حتي مخلوط ماست و انواع ميوه‌هاي فصل هم انتخاب مناسبي براي اين وعده هستند.

6.براي شام بهتر است از منابع پروتئيني استفاده كنيد؛ البته از انواع كم‌چرب. به طور مثال، تكه‌اي ماهي يا سينه‌مرغ كبابي همراه با انواع سبزيجات بخارپزشده مانند هويج، لوبياسبز، نخودفرنگي و ذرت.

7.حتما بين افطار تا شام 2 تا 3 واحد ميوه ميل كنيد تا در پايان اين ماه دچار كمبود انواع ويتامين‌ها نشويد.

8.در وعده افطار، زياد چاي نخوريد؛ زيرا اين نوشيدني مدر است و ممکن است شما را به كم‌آبي مبتلا كند.

 

 



شنبه یک شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنج شنبه جمعه
ترنم شبانه 21:45
آوای کتاب 22:30
نشانه ایستگاهی 22:45
سخنرانی 23:00
شنبه یک شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنج شنبه جمعه
میان برنامه 22:00
پرسمان 22:10
پیام بازرگانی 22:55
اخبار استان 23:00
پیام بازرگانی 23:10

اوقات به افق :  بجنورد


اذان صبح 04:27
طلوع آفتاب 05:55
اذان ظهر 11:25
غروب آفتاب 16:54
اذان مغرب 17:12
نیمه شب 22:45