رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

سلامت و رمضان - نمایش محتوای تلویزیون

 

 

سلامت و رمضان

Loading the player...

برای سالم ماندن یکی از مهم‌ترین نکات، مصرف صحیح گروه‌های اصلی غذایی است. تغذیه صحیح در‌ ماه رمضان بسیار اهمیت دارد و باید مواد غذایی‌ای نظیر گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزی‌ها، قسمت اعظم رژیم غذایی شخص را در برگیرد.روزه گرفتن در‌ماه مبارک رمضان منافع معنوی، جسمانی، روحی و اجتماعی به همراه دارد، ضمن اینکه باید رعایت نکات پزشکی و نحوه تغذیه نیز مورد توجه قرار گیرد. بنابراین نیاز به مصرف غذای زیاد هنگام افطار و سحر نیست، بلکه آنچه مهم است نحوه رژیم غذایی در این‌ماه است. بدن مکانیسم‌های تنظیم‌کننده‌ای دارد که طی روزه‌داری فعال می‌شوند و سوخته‌شدن مؤثر چربی بدن در این‌ماه رخ می‌دهد. یک رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامت و فعالیت فرد طی‌ماه رمضان کافی است.

اختلال‌های به‌وجود آمده در این‌ماه ناشی از مصرف زیاده از حد غذا، مصرف نامتعادل غذا و خواب کم است.به‌رغم اینکه بسیاری از ما نکات تغذیه‌ای ‌ماه مبارک رمضان را بارها خوانده‌ایم یا درباره آنها بسیار شنیده‌ایم اما همچنان برخی از ما از عادات غلط تغذیه‌ای در این‌ماه مبارک پیروی می‌کنیم. شاید به همین دلیل باشد که برخی از‌ ما پس از‌ماه مبارک رمضان به جای آنکه چند کیلو از وزن خود کم کرده باشیم، دچار اضافه وزن می‌شویم.

سلامت و رمضان عنوان برنامه ای است که هر روز و به هنگام افطار به مدت 15 دقیقه از شبکه اترک پخش می گردد.

این برنامه به‌منظور آگاهی بیشتر از باورهای غلط تغذیه‌ای رایج در ماه مبارک رمضان و نحوه تغذیه صحیح ، با حضور کارشناسان و همچنین آیتمهای مختلف سعی و تلاش دارد نحوه تغذیه صحیح در این ماه را به مردم نمایش دهد.

عوامل برنامه :

کارگردان و تهیه کننده:  مسعود انفرادی

مجری : ضحی بناییان

صدابرداران: احسان حسن پور - احسان صابریان

تصویربرداران: حسن نیا- عباس کیانپور

تدوین گران: رسول فرحبخش - حسن بهادری