Skip to Content

مضرات مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان جدی گرفته شود

شناسه : 250994533

مضرات مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان جدی گرفته شود

مضرات مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان جدی گرفته شود

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: باید مضرات مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان جدی گرفته شود.

حسن براتی‌زاده اظهارکرد: زولبیا و بامیه از انواع شیرینی‌هایی هستند که در ماه مبارک رمضان مورد استقبال روزه‌داران قرار می‌گیرد و جای خود را در سفره افطار باز کرده است .

وی با تاکید بر اینکه شهروندان زولبیا و بامیه مصرفی خود را باید فقط از شیرینی‌فروشی‌های دارای مجوز بهداشتی خریداری کنند، افزود: متاسفانه استفاده از روغن جامد، نیمه‌سوخته و رنگ‌های غیر مجاز در مراکزی که بدون مجوز اقدام به تولید و فروش می‌کنند تهدیدکننده سلامت است.

براتی‌زاده ادامه داد: مقدار مصرف این نوع شیرینی باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه باشد و نه رفع نیاز وعده غذایی و مصرف زیاد آن در وعده افطار سبب افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی‌های بدن را به هم می‌زند و از سویی موجب افزایش فشار خون، چربی خون، بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

وی یادآورشد: بهتر است به جای تامین قند کاهش یافته در طول روزه‌داری از غلات(نان و برنج) و قندهای طبیعی مانند کشمش و خرما استفاده شود و از مصرف مواد چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز کنیم .

منبع : ایسنا