رونق تولید ملی | جمعه، ۲۶ مهر ۱۳۹۸

نان اگنجه - نمایش محتوای موسیقی

 

 

نان اگنجه

اگنجه: مواد اوليه براي پخت اين نوع نان اسفناج، روغن، پياز و عدس و ادويه مورد نياز آن بيشتر فلفل سياه و قرمز است. براي پخت آن، اسفناج را داخل پياز و روغن سرخ و حبوبات و ادويه و نمک را به آن اضافه مي کنند. مواد آماده شده را داخل خميري که از قبل آماده شده است، به اندازه يک قاشق غذاخوري پهن مي کنند و2 طرف خمير را روي هم مي آورند. اين نان را مي توان هم در روغن سرخ کرد و هم مي توان در تنور پخت. نوع ديگر اگنجه که در اين منطقه پخته مي شود اگنجه با گياه کوهي چريش است که در آن به جاي استفاده از اسفناج، از گياه چريش استفاده مي شود که طرفداران زيادي هم دارد.