رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

نان - نمایش محتوای تلویزیون

 

 

نان

Loading the player...

 مستند نان به مدت 25 دقیقه از شبکه اترک تولید و پخش شده است .

این برنامه شامل مراسم های مختلف در خراسان شمالی به خصوص مراسم یاوار را پوشش می د هد در این مراسم گله داران و سرمایه داران یک روستا آشناها و دوستان خود را دعوت میکنند به به چیدن پشم و بعد از محصولات خودشان آنها را مهمان می کنند به خوردن فتیر مسکه و قتلمه که خوردن آن در خراسان شمالی خیلی رایج است .  
بعد از اینکه قتلمه تهیه شده . بعد در ظرف هایی به نام « مجمعه » یا ظرفی به نام لنگری و یا دوری فطیر قرار می دهند  رووزیر  فتیرداغ را با کره تازه  پر می کردند و شکر و دارچین هم به آن اضافه می کند ،

فتیر مسکه یکی از غذاهای بسیار مقوی است که چاشنی آن دوغ است .

 

 

سال تولید: 95/5/20

تهیه کننده : امین رحیمی           کارگردان : امین رحیمی        تصویربردار : امین رحیمی

راوی : فریبا متخصص                 نویسنده گفتار متن : مژده علم

تدوین گر : مژده علم                صدابردار : حمید جهانیان             صداگذار : مریم شکوهی

مدیر تولید : ایمان رحیمی         دستیار کارگردان : عرفان رضایی