Skip to Content

کاهش میزان تشنگی با مصرف لیموترش و سبزی تازه در وعده سحری

شناسه : 250991917

کاهش میزان تشنگی با مصرف لیموترش و سبزی تازه در وعده سحری

کاهش میزان تشنگی با مصرف لیموترش و سبزی تازه در وعده سحری

مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف لیموترش، ماست و سبزی تازه در سحرهای ماه مبارک رمضان میزان تشنگی طول روز را کاهش می‌دهد.

شهلا جودت اظهارکرد: مصرف سس مایونز، سوسیس، کالباس و دیگر غذاهای آماده به ویژه در وعده سحری مناسب نیست و به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی ادامه داد: از مصرف لبنیات پرچرب، آبمیوه‌های صنعتی و نوشابه‌های گازدار و شربت‌هایی که با شکر سفید شیرین شده است به شدت خودداری کنید.

جودت عنوان کرد: مصرف غذاهای خشک نظیر کتلت و کوکو و غذاهای کبابی نظیر جوجه کباب نیز سبب تشنگی، ترش کردن و ورم معده می‌شود.

منبع : ایسنا